Σύστημα πρόσβασης και εξοικονόμησης ενέργειας

Jump to navigation Jump to search
Proxycon 2RD-RTC

Τo Proxycon 2RD-RTC είναι σύστημα ελέγχου και οικονομίας ρεύματος ενώ επιπλέον παρέχει την δυνατότητα του ελέγχου πρόσβασης σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους. Αποτελεί την ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες που επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο της οικονομίας και της ασφάλειας στα δωμάτια καθώς και της διασφάλισης της άμεσης και γρήγορης πρόσβασης στα καταλύματά τους. Αποτελεί σύστημα υψηλής αξιοπιστίας και εξελιγμένης τεχνολογίας.

Η πρόσβαση διασφαλίζεται με την χρήση έξυπνων καρτών προσέγγισης τεχνολογίας RF-ID, η οποία ξεπερνά τα οποιαδήποτε προβλήματα επαφών, υγρασίας, χρήσης σε εξωτερικούς χώρους κλπ που παρουσιάζουν άλλα συστήματα τύπου smart card, magnetic card. Οι κάρτες προγραμματίζονται εκ των προτέρων από εμάς και διαχωρίζονται σε 5 ομάδες:

  • Κάρτα "Master προγραμματισμού" (επιτρέπει πρόσβαση σε όλους τους χώρους)
  • Κάρτα "υπαλλήλου"
  • Κάρτα "καμαριέρας"
  • Κάρτα "συντηρητή"
  • Κάρτα "ενοίκου"
Ο ξενοδόχος χρησιμοποιεί την κάρτα "Master" προγραμματισμού όταν μια κάρτα έχει χαθεί ή καταστραφεί ή δεν έχει επιστραφεί από τον πελάτη. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε για τον τρόπο προγραμματισμού κάρτας

Ιστοσελίδα